ヘルシオのまかせて調理が本当に優秀すぎるので全人類に布教したいです。 I want to propagate it to all of humanity because the "Leave it to me cooking" of Healsio is really too good.

The English translation(By DeepL.com) is at bottom of the page.

最近近所のスーパーで魚のアラやすきみ ばっかり買っています。

9割方骨は処理はしてくれているし、だいたい200円前後なので見かけると飛びついています。種類もトラウトサーモンとか本マグロのすきみとか気合いの入った美味しいものが多いので最高です。

で、今までだったらアラとかすきみを買ってもとりあえず冷凍庫にしまって何に使おうかなと思ってる間に忘れてしまう冷凍庫の肥やしになっていましたが、今はほぼ毎日使用しているので消費量が半端ないです。

それもこれもヘルシオのまかせて調理ーー「まかせて網焼き」や「まかせて炒め」が優秀すぎるからです。

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野菜や肉や魚、焼いて美味しくなるものは何でもいいからとにかく天板に乗せてまかせてボタンひとつで出来上がりです、文字通り「全て」良い具合に焼き上げてくれます。

まあ他のオーブンでも出来上がり自体は同じようなものができるかもしれません、が、例えば他社なら焼きそばなら焼きそばメニューを階層を追って選んで指定された開始するという手順があると思いますが、ヘルシオは「揚げる」「焼く」「炒める」「蒸す」この4つから選んで開始するだけで、それに応じた調理を開始してくれます。どんな少量でもどんな大量でも(限度はありますが)分数や温度をまいかい全て自動で選んで管理してくれるので、上手く調理しないといけないという心理的負担が一切かかりません。

今日も40円の焼きそばの麺の上にカット野菜を乗せ、さらにその上にサーモンのあらを乗せて任せて炒めをして、海鮮焼きそばを作ってみました。とても美味しかったです。

取っ手の取れるフライパンの中に全部入れてスイッチポンで調理したので別に誰に見せるわけでもないしフライパンをお皿に見立ててそのまま食べ、食洗機に箸とフライパンだけ入れて洗って完了です。

こんな手軽に美味しいものが食べられていいのかという謎の罪悪感が生まれるレベルで手軽です。ほとんど調理しているという実感はありません。

冷蔵庫に何か野菜が余ったりしたらカレーにするのではなく、今はだいたいまかせて調理の餌食になってもらっています。

にんじんやじゃがいもの硬いやつもキノコのようなふにゃふにゃの野菜も隣通し一緒に調理しようが百発百中で全部美味しく仕上がります。

スーパーの300円のピザを焼くと本当に出来立てのような、少なくとも10倍するデリバリーピザよりかは美味しピザが焼き上がります。

安くなっている肉を脳死で焼くだけで美味しいので、家計にもものすごく優しいです。

もうあまりにも便利すぎるのでもう一台ヘルシオが欲しいと真剣に思っているぐらいです。

 

あと基本的に作ってる内容に対して洗い物も極端に出ないのがヘルシオの特徴だなと思います。

天板の上にはクッキングシートやアルミホイルをあらかじめ乗せといて汚れないようにしておけば調理後それを捨てるだけでいいですし、そうなるとヘルシオ固有の洗い物といえば調理用の専用の網だけです。

それも別に網焼きにして油落としたり塩落として減塩させるする必要がなければ、ルクルーゼのオーブンでも使える皿で運用すると、更に楽です。それだけ洗えばいい。

 

迷っている方には是非おすすめしたいです。

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Lately, I've been buying fish at the local supermarket.

The bones are processed about 90% of the time, and the price is about 200 yen, so whenever I see it, I jump at it. The variety is great, too, because there are a lot of tasty and spirited ones, like trout salmon and tuna sukimi.

Until now, even if I bought a plate of sushi, I would put it in the freezer and forget about it while I was thinking about what I was going to use it for, but now I use it almost every day, so the amount I consume is unbelievable.

That's because Healthio's "Commentary Cooking" and "Commentary Frying" are too good to be true.

 

 

 

You can put vegetables, meat, fish, or anything else that tastes good on the baking sheet and with the touch of a button, it's done, literally "everything" is baked to perfection.

Well, other ovens may be able to do the same thing, but if you're using a competitor's yakisoba, for example, you would have to select the yakisoba menu in a hierarchical order to start the process as specified, whereas Healthcio starts by selecting from these four options: frying, baking, frying, and steaming. You just need to do it and it will start cooking accordingly. It automatically selects and manages the number of minutes and temperature for any small or large quantity of food (there is a limit), so you don't have to worry about the psychological burden of having to cook well at all.

Today, I tried to make seafood yakisoba with cut vegetables on top of 40 yen yakisoba noodles and salmon roe on top of that. It was very tasty.

I put the whole thing in a frying pan with a handle, and cooked it with a snap of a switch, so I didn't have to show it to anyone and just ate it as it was.

It's so easy that I feel a mysterious sense of guilt for eating something so easy and delicious. You almost don't feel like you're cooking.

When I have some extra vegetables in the fridge, instead of turning them into curry, I generally let them be my cooking fodder now.

Whether I cook hard carrots and potatoes or squishy vegetables like mushrooms, I can cook them all together next to each other, and they all turn out delicious.

If you bake a supermarket $300 pizza, you'll get a pizza that's really fresh and tastier than a delivery pizza that costs at least 10 times as much.

It's also much easier on the family budget because it's just a brain-dead way to cook cheap meat.

It's so convenient that I'm seriously thinking about getting another Hercio.

 

Also, I think one of the features of the Hercio is that it doesn't require a lot of washing up for what you're making, basically.

If you put a cookie sheet or aluminum foil on the baking sheet in advance so that it doesn't get dirty, you can just throw it away after cooking, and then the only thing you have to clean up that is unique to the Hercio is the special mesh.

If you don't have to grill it separately to remove oil or salt, it's even easier to use a dish that can be used in a Le Creuset oven. That's all you need to wash.

 

If you're not sure about this, I highly recommend it.

 

 

 

 

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)